“Resultaten en advies.”

“Jouw uitdaging is onze passie.”

Themas

Naast multi-disciplinaire kennis en advies bieden wij gespecialiseerde diensten aan rondom enkele thema’s te weten:

[qode_accordion style=”toggle”][qode_accordion_tab title=”Bedrijfsvoering”]

Iedere ondernemer wilt zo efficiënt mogelijk ondernemer en tegelijkertijd de mensen en middelen veilig stellen voor de groei. Belangrijk in deze is het hebben van een goede strategie, heldere geformuleerde doelen. Wij helpen u bij het helder formuleren van uw doelen en strategie en het verder invulling geven van uw bedrijfsvoering.

[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Risicobeheersing”]

Na de kredietcrisis is risicobeheersing alleen maar toegenomen, met name binnen de financiële sector. Stakeholders verwachten van ondernemingen en instellingen dat zij op een gedegen wijze risico’s managen die het realiseren van doelstellingen beïnvloeden, zowel positief (kansen benutten) als negatief (voorkomen bedreigingen). De mate waarin organisaties hierin succesvol zijn, wordt voor een belangrijk deel bepaald door de wijze waarop risicomanagement deel uitmaakt van de normale dagelijkse bedrijfsvoering en de bedrijfscultuur. Alleen dan is de organisatie in staat adequaat te anticiperen en snel te reageren op de veranderingen in de markt. Wij helpen u o.a. met het inventariseren, prioriteren en beheersen van uw risico’s, naast het inbedden van risicomanagement in uw totale organisatie.

[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Familiebedrijven”]

Familiebedrijven vormen binnen de MKB Branch de motor van onze economie. In Nederland zijn er ongeveer 260.000 familiebedrijven die verantwoordelijk zijn voor bijna 49% van de werkgelegenheid. Deze bedrijven zijn goed voor bijna 53% van het BNP. Maar ondanks alles is het familiecomponent van invloed op het Management en het bestuur van het familiebedrijf. Wij helpen u graag met:

  • Het opstellen van het familiestatuut
  • Het besturen van een familie en een bedrijf
  • Kostenreductie en groei
  • Het managen van opvolging
[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Start-ups (ondernemen, financieren, duurzaamheid, organisatie inrichting en ICT)”]

De economie trekt weer langzaam aan en dat is te merken in de oprichting van diverse start-ups. Iedere “jonge” ondernemer wilt graag met zijn passie bezig zijn en niet met de randvoorwaarden rondom de start-up. Diaspora Consulting Group is u graag van dienst met de aanvraag voor uw financiering, het inrichten van uw organisatie en administratie, uw ICT wensen zoals het bouwen van uw website, uw huisstijl en het ontwikkelen van uw logo.

[/qode_accordion_tab][/qode_accordion]

De adviezen van Diaspora Consulting Group worden afgestemd op de behoeften en de wensen van de opdrachtgever en komen tot stand na een gedegen analyse. Kwaliteit laten wij prevaleren boven kwantiteit.

Uw vragen, vraagstukken of uitdagingen met betrekking tot onderstaande onderwerpen gaan wij niet uit de weg. Integendeel: “Your challenge is our passion.”