“Resultaten en advies.”

“Jouw uitdaging is onze passie.”

Over ons
[qode_accordion style=”toggle”][qode_accordion_tab title=”Ontstaan”]

Diaspora Consulting Group (DCG) is opgericht door 2 enthousiaste, veelzijdige en ervaren ex- studiegenoten. Beide zijn geboren en getogen in Suriname en hebben na het voltooien van hun middelbare school opleiding, vrij succesvol vervolg opleidingen afgerond en daarna een internationale carrière opgebouwd. Naast het delen van professionele passie, dragen zij beiden maatschappelijke en charitatieve ondersteuning een warm hart toe; het is letterlijk met de paplepel ingegoten.

Het werkterrein van DCG zal gefocust zijn op Suriname, België, Nederland, de Verenigde Staten, de CAS eilanden (Curacao, Aruba en Sint Maarten) en de BES eilanden (Bonaire, Eustasius en Saba).

Wij komen graag in contact met bedrijven, organisaties en projecten in deze gebieden die een beroep willen doen op onze diensten.

Om de diverse klantsegmenten te kunnen bedienen, beschikken wij over een diaspora netwerk van professionals. Professionals die affiniteit hebben met een van deze gebiedsdelen en deskundigheid bezitten inzake onze dienstverlening, nodigen wij uit om deel uit te komen maken van het netwerk.

[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Missie”]

Het omzetten van onze multidisciplinaire en grensoverschrijdende expertise in toegevoegde waarde voor onze klanten, waardoor zij hun (gedefinieerde) strategische, zakelijke en financiële doelstellingen kunnen realiseren.

[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Kernwaarden”]
  • Integriteit
  • Open communicatie
  • Excellentie
  • Samenwerking
  • Respect
  • Pragmatisch
  • Duurzaam
  • Delen
[/qode_accordion_tab][qode_accordion_tab title=”Strategie”]

Realiseren van een meerwaarde voor de door ons bediende segmenten via het bundelen van kennis, kunde en ervaring via ons lokaal en internationaal diaspora netwerk, waarmee onze klanten gebracht worden naar een volgende maturiteitsniveau en beter uitgerust zijn voor de toekomst.

[/qode_accordion_tab][/qode_accordion]